Un bărbat de 33 de ani din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce l-a înjunghiat în zona gâtului pe un altul, în vârstă de 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, joi după-amiază, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au decis reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Botoşani, pentru tentativă de omor. 
 
În noaptea de 25/26 decembrie, acesta, în timp ce se afla cu mai mulţi tineri pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, a lovit victima cu un obiect tăietor-înţepător în zona gâtului, provocându-i răni.
 
Un echipaj de poliţie care patrula prin zona respectivă a acordat victimei primul ajutor până la sosirea echipajului medical. Victima are 30 de ani şi este din comuna Corni.
 
Bărbatul de 33 de ani a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.