Un blindat, aparţinând Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Galaţi, a fost implicat, miercuri, intr-un accident pe o stradă din municipiul Galaţi. Vehiculul militar a părăsit şoseaua, din motive necunoscute, şi a lovit un stâlp pe care l-a rupt, fără a exista victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Galaţi. Blindatul a părăsit la un moment dat şoseaua şi a intrat într-un stalp de electricitate care s-a rupt.

Din primele informaţii, se pare că vehiculul militar, care aparţine Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Galaţi, se deplasa pe şosea de la un exercitiu tactic şi urma să ajungă la unitatea militară aflată în apropiere.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

Nu se cunosc deocamdată cauzele care au condus la producerea accidentului, putând fi vorba despre o defecâiune tehnică sau de faptul că şoferul blindatului ar fi incercat să evite o groapă.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.