Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite grav, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în municipiul Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Maşina a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Bistriţa.
 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi patru autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulantă. De asemenea, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.
 
 
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud , Marius Rus, a declarat pentru News.ro că, în urma impactului, cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate.
 
Trei dintre acestea - două femei şi un bărbat - au fost scoase moarte de către echipele de descarcerare, iar alte două - un bărbat şi o femeie - se află în stop cardio-respirator. Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.