Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit, miercuri, după ce a căzut cu ATV-ul într-un râu din judeţul Bistriţa-Năsăud şi a fost preluat de un elicopter SMURD care-l transportă la Târgu Mureş. Tânărul este în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral şi suspiciune de înec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula cu ATV-ul pe drumul dintre localităţile Valea Mare şi Şant, a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet şi a ajuns în râul de pe marginea drumului.

Victima a fost scoasă din apă de către ceilalţi participanţi la trafic. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Tânărul era inconştient, în comă profundă, prezenta un traumatism cranio - cerebral grav, cu suspiciune de înec”, precizează reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Medicii au stabilizat pacientul şi l-au pregătit pentru a fi preluat de elicopterul SMURD, în vederea transportului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş.


Tânărul a fost preluat de pe terenul de fotbal din localitatea Maier, judeţul Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.