Un pod care traversează râul Bistriţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, grav erodat în timp, a fost închis traficului rutier şi pietonal. Decizia a fost luată, luni seară, de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Podul care traversează râul Bistriţa, care face legatura intre localităţile Rusu Bârgăului - Valea Poienii - Dorolea, DC 6B (pe raza comunei Josenii Bârgaului) este grav avariat. O comisie mixtă condusă de prefectul judeţului Bistrita-Nasaud, domnul Teofil Cioarba şi inspectorul şef ISU Bistriţa Năsăud, colonel Bucur Cristian, alături de primarul din localitatea Livezile, respectiv viceprimarul din localitatea Josenii Bârgăului, prin comitetele locale pentru situaţii de urgenţă a luat decizia, de la faţa locului, de închidere a drumului în cauză, implicit restricţionarea totală a accesului rutier şi pietonal pe podul avariat”, a transmis, marţi seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că echipajele de interventie la eventuale situatii de urgenţă în localitatea Valea Poienii se vor deplasa prin localitatea Dorolea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.