Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit, la Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, ei fiind transportaţi la spital. Şoferul care a provocat accidentul avea o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs vineri seară, în oraşul Beclean.
 
”Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Beclean, în timp ce se deplasa pe direcţia Dej către Beclean, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, şoferul de 38 de ani şi un pasager din autoturismul condus de acesta au fost răniţi necesitând ulterior transportul la spital”, a transmis Poliţia Bistriţa-Năsăud.
 
Potrivit sursei citate, testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului din Beclean, rezultatul fiind negativ în cazul celuilalt şofer.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Beclean, în cadrul unui dosar penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.