Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, după ce au fost sesizaţi de directorul Liceului Teoretic ”Traian Lalescu” din Orşova că doi elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data 29 ianuarie a.c., ora 14.20, Poliţia municipiului Orşova a fost sesizată telefonic despre faptul că între doi elevi ar fi avut loc un conflict. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii orşoveni care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că pe fondul unor discuţii contradictorii între doi elevi ai unui liceu din Orşova a avut loc un conflict spontan, în urma căruia unul dintre ei ar fi fost agresat de celălalt”, a transmis, marţi, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc la Liceului Teoretic ”Traian Lalescu” din Orşova, iar cel care a sesizat Poliţia a fost direcctorul liceului.

În unitatea de învăţământ a fost deschisă o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.