Sindicatul Europol anunţă, vineri seară, că bărbatul suspectat de uciderea unui interlop la Galaţi a fredonat versuri dintr-o melodie despre mafie şi răzbunare atunci când a fost condus în arrest. Agresorul considera victima responsabilă de sinuciderea fratelui său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asasinul interlopului din municipiul Galaţi a fredonat câteva versuri de muzică rap despre mafie şi răzbunare atunci când a fost condus în arest de colegii noştri. În urmă cu o seară, în urma unei răfuieli cu un interlop proaspăt ieşit din închisoare, acesta l-a înjunghiat mortal în gât şi în abdomen pe cel care s-ar fi făcut vinovat moral de sinuciderea fratelui său”, a transmis, vineri, Sindicatul Europol.

Sindicaliştii reclamă că ”poliţiştii se confruntă cu sute de cazuri similare când infractorii sunt destul de relaxaţi şi fără niciun fel de resentiment când sunt duşi în arest”

Un bărbat cu antecedente penale a fost înjunghiat mortal, joi seară, de un altul, într-o parcare din Galaţi.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a explicat că poliţiştii au stabilit că victima deţinea un apartament în co-proprietate cu fratele autorului, acesta din urmă fiind decedat în urmă cu 2 ani în Viena.

Atât autorul cât şi ceilalţi proprietari nu întenţionau să cedeze întreaga proprietate.

”Seara trecută, în parcarea din faţa blocului victimei, au avut loc discuţii contradictorii, iar în urma acestora, agresorul i-a aplicat victimei lovituri cu un cuţit. Din verificări, nu au fost identificate sesizări sau plângeri anterioare în acesr context”, a precizat Bode.

Acesta a explicat că autorul a fost cercetat pentru mai multe infracţiuni de furt în Marea Britanie şi Irlanda, fiindu-i aplicate mai multe sancţiuni.

De asemenea, victima a fost condamnată la închisoare pentru proxenetism şi cămătărie.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.