Bărbatul care şi-a dus copilul într-o pădure, l-a legat de un copac şi l-a tăiat pe mâini, pe picioare şi pe burtă a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Laura Minea, în urma audierilor s-a luat măsura ca bărbatul de 39 de ani să fie transportat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, acolo unde medicii îl vor investiga pentru a decide dacă a avut sau nu discernământ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, a fost informată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va începe propria anchetă.

Sâmbătă, bărbatul, din localitatea buzoiană Bozioru, şi-a dus copilul în vârstă de 12 ani într-o pădure, unde l-a legat de un copac şi l-a tăiat cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă. El a filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, pentru a se răzbuna pe aceasta, pe motiv că l-a părăsit şi a plecat în Spania. Femeia a luat legătura cu Consulatul român din Spania, care a alertat Poliţia .

Poliţiştii din localitatea Pârscov au mers sâmbătă după-amiază la locuinţa bărbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat. El a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău, iar cadrele medicale spun că este în stare stabilă, dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.