Bărbatul de 58 de ani care ar fi incendiat din răzbunare maşina directorului de la Pieţe SA Timişoara a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Jebel şi va fi supus unei expertize medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma audierii şi probatoriului administrat, faţă de bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost dispusă măsura internării pentru 30 zile la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice complexe”, a anunţat, miercuri, IPJ Timiş, referindu-se la dosarul de incendiere a maşinii directorului de la Pieţe SA Timişoara.

Poliţiştii au precizat că, după primirea raportului de expertiză, bărbatul va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Anterior, anchetatorii au anunţat că au identificat un bărbat de 58 de ani suspectat de incendierea autoturismului de serviciu al directorului de la Pieţe SA Timişoara.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi incendiat maşina pentru a se răzbuna după o şicanare în trafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.