Bărbatul care a ucis luni seară două persoane într-un apartament din Oneşti a avut condamnări pentru furt calificat şi vătămare corporală gravă. De asemenea, el a suferit o condamnare şi în Italia pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul a fost condamnat în 1987 la peste 3 ani de închisoare pentru furt calificat şi în 1991 la un an şi şase luni pentru aceeaşi infracţiune.
În 2003, el ar fi suferit o condamnare pentru vătămare corporală gravă, afirmă surse din anchetă.
În 2010, în Italia Gheorghe Moroşanu ar fi fost sancţionat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a sechestrat luni doi muncitori într-apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Soţia bărbatului a fost reţinută pentru 24 de ore, find acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Conducerea Poliţiei Române a dispus luni seară o anchetă la Bacău, în legătură cu modul în care s-a desfăşurat intervenţia în acest caz.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, nspectoratul General al Poliţiei Române.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.