Bărbatul care a împuşcat cu un pistol cu bile un tânăr de 20 de ani, duminică seară, în urma unui conflict izbucnit într-un bloc din Cisnădie a fost reţinut luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, agresorul, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Duminică seeară, în jurul orei 20.15, Poliţia Sibiu a fost sesizată printr-un apel la 112 în legătură cu faptul că la Cisnădie, "pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc, un localnic de 31 de ani l-a împuşcat pe un tânăr de 20 de ani, din Olt, cu un pistol tip airsoft provocându-i şase plăgi în zona superioară a corpului".

Victima, care era conştientă, a fost transportată  la spital, diagnosticul fiind: şase plăgi prin împuşcare cu pistol cu bile, în axila şi urechea stângă, două plăgi la braţul stâng şi alte două în spate.

Bărbatul era conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi a fost predat UPU Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.