Un bărbat de 40 de ani din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, urmărit internaţional pentru comiterea a şase înşelăciuni în Germania, a fost prins de către poliţiştii din Maramureş. El a fost arestat şi urmează a fi predat autorităţilor din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca şi ulterior Curţii de Apel Cluj-Napoca, fiind arestat preventiv pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile germane.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.