Un bărbat de 33 de ani, urmărit de autorităţile din SUA pentru fraudă cu dispozitive de acces, a fost prins de poliţiştii doljeni, el urmând să fie extrădat pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj - Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă au desfăşurat, vineri, o acţiune pentru depistarea persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii.
 
 
Astfel, a fost prins un bărbat de 33 ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare din SUA au emis o cerere de extrădare pentru fraudă cu dispozitive de acces.
 
Bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care, în baza cererii de extrădare, a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.
 
El a fost escortat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând să fie prezentat instanţei pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.