Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a incendiat un autoturism, o ghenă şi copertina unui teren de sport din Sectorul 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică, în jurul orei 06.00, printr-un apel la 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată despre faptul că pe un bulevard din zona sa de competenţă un autoturism a suferit distrugeri prin incendiere. 
 
La locul incidentului s-au deplasat poliţişti si pompieri, iar în apropierea autoturismului au fost identificate mai multe resturi, posibil locul în care a fost iniţiat focul. 
 
După aproximativ 15 minute, tot în Sectorul 6, au fost sesizate alte doua incendii, la o ghenă şi în zona unui teren de sport.
 
"Având în vedere condiţiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza iniţierii cu intenţie a focului. 
În baza investigaţiilor şi audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat şi condus la audieri la sediul Secţiei 25 Poliţie", arată sursa citată.
 
Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât şi copertina unui teren de sport. 
 
În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere calificată, bărbatul fiind reţinut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.