Un bărbat de 46 de ani, suspectat că a furat o sută de mii de lei dintr-un bancomat amplasat în incinta unei fabrici, a fost reţinut de către poliţiştii Capitalei, fiind acuzat de furt calificat. Bărbatul lucrează la o societate care efectuează operaţiuni la ATM-uri, iar în timpul liber, folosind o cheie potrivită, a deschis bancomatul şi a furat banii. Pentru a depista făptaşul, peste douăzeci de persoane au fost verificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, poliţişti Secţiei 25 au fost sesizaţi de către un bărbat că în 9 iunie persoane necunoscute au pătruns prin folosirea de chei potrivite în camera unui bancomat situat în incinta unei fabrici, au forţat modulul ATM-ului, reuşind să sustragă din interior suma de aproximativ o sută de mii de lei.

Conform sursei citate, au fost verificate peste douăzeci de persoane care realizează intervenţii la ATM-uri, fiind depistat un bărbat suspectat în acest caz. Poliţiştii spun că bărbatul, aflat în timpul liber, a deschis fără drept bancomatul şi a sustras suma de bani.

Suspectul urmează să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.