Bărbatul cercetat pentru braconaj, nerespectarea regimului armelor şi proxenetism, suspectat că participa la partide ilegale de vânătoare şi organiza, contra unor sume de bani, orgii sexuale pentru cupluri care practică schimb de parteneri în relaţiile intime, a fost reţinut de către poliţiştii din Călăraşi, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta ar fi un fost colaborator al Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut, în urma percheziţiilor făcute marţi în Capitală şi în judeţul Călăraşi, un bărbat din Bucureşti, acuzat de infracţiuni de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi proxenetism. 

În cursul zilei de miercuri acesta va fi prezentat Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare peventivă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că bărbatul este Cătălin Vişoiu, un fost colaborator al Poliţiei. 

Bărbatul era folosit de anchetatori înainte ca noul Cod Penal să intre în vigoare.
 
Codul vechi cerea ca la descinderi să fie prezent un aşa numit martor asistent, care, de obicei, era ales dintre vecinii celui vizat. Pentru că în cazul infractorilor periculoşi vecinii refuzau să colaboreze, erau folosiţi martori asistenţi “de serviciu”, iar unul dintre aceştia era chiar Cătălin Vişoiu. 
 
Sursele citate au precizat că autorităţile au încetat, însă, colaborarea cu el, în 2013, după ce acesta a fost chemat la o descindere care l-a vizat pe Ion Balint, alias Nuţu Cămătaru şi a folosit, ulterior, în interes personal, unele imagini de la percheziţie. 
 
Poliţiştii îl suspectează pe Vişoiu de mai multe infracţiuni de braconaj cinegetic, iar în locuinţa acestuia au fost găsite trei arme de vânătoare pe care le deţinea fără autorizaţie. 
 
În plus, în timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că acesta ar fi şi proxenet, în condiţiile în care ar fi furnizat cupluri pentru partide de sex care implică schimbul partenerilor. Pentru un cuplu, acesta ar fi cerut clienţilor între 2.000 şi 3.000 de euro, iar întâlnirile aveau loc în imobile puse la dispoziţie tot de el.
 
Într-un imobil al lui Vişoiu, anchetatorii au găsit şi un căprior viu.
 

Poliţiştii au făcut, marţi, opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-un dosar privind fapte de braconaj, nerespectarea regimului armelor şi proxenetism. Suspecţii sunt acuzaţi că organizau partide ilegale de vânătoare pe fonduri cinegetice din judeţul Călăraşi, apoi vindeau carnea, iar unul dintre suspecţi ar fi organizat orgii pentru cupluri care practică acte sexuale în grup, spun surse apropiate anchetei.

În urma desciderilor, anchetatorii au ridicat 11 arme letale şi neletale deţinute contrar prevederilor legale, 1.000 de cartuşe, opt trofee cornute, o blană de mistreţ, un trofeu de urs şi patru plase monofilament. 

În acelaşi dosar, alte şase persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.