Un bărbat din localitatea vâlceană Berbeşti a fost prins de către jandarmi furând aproape o tonă de lignit din incinta carierei Panga. Cărbunele a fost predat reprezentanţilor carierei, iar bărbatul este cercetat pentru furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, joi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, bărbatul a fost prins miercuri noaptea, în timp ce sustrăgea cărbune din incinta carierei Panga, din localitatea Berbeşti. 

Astfel, un echipaj de jandarmi aflat în misiune l-a observat pe bărbat când încărca lignitul într-o căruţă. Acesta le-a sus jandarmilor că a intrat în carieră ca să fure cărbune pe care urma să-l folosească pentru a-şi încălzi locuinţa.

Potrivit Jandarmeriei, până în momentul în care a fost prins, localnicul încărcase în căruţă 800 de kilograme de cărbune.

Întreaga cantitate a fost predată reprezentanţilor carierei Panga, iar bărbatul este cerctetat pentru furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.