Un bărbat de 59 de ani, din municipiul Sebeş, a fost prins de jandarmi în timp ce fugea cărând în spate o poartă metalică pe care o furase şi pe care dorea să o vândă la un centru de colectare a fierului vechi, el fiind cercetat acum pentru furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că jandarmii au fost alertaţi de locuitorii unui cartier din Sebeş că o persoană a furat o poartă metalică de la un gard care împrejmuieşte un spaţiu de depozitare a gunoiului.

"În scurt timp, la câteva străzi distanţă, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras (poarta metalică - n.r.) în spate. Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care şi-a abandonat încărcătura şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi şi a fost prins după câteva zeci de metri", a spus Jurcoveţ.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din Sebeş, este cercetat pentru furt şi a recunoscut în faţa jandarmilor că a furat poarta deoarece dorea să o valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.