Un bărbat de 36 de ani din Galaţi a fost arestat preventiv după ce a fost prins la scurt timp după ce a intrat, noaptea, într-o farmacie pentru a fura bunuri. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a dat spargeri la şapte farmacii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul de 36 de ani a fost prins în flagrant, noaptea, în timp ce încerca să fure bunuri dintr-o farmacie de pe strada Brăilei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a fugit.

În scurt timp, poliţiştii l-au prins în dreptul unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 21 aprilie - 1 mai, bărbatul, din municipiul Galaţi, ar fi comis şapte furturi calificate şi tentative de furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii din municipiul Galaţi. Din trei dintre acestea, el a reuşit să fure suma totală de 3.300 de lei.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.