Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce, în urmă cu o lună, ar fi abordat o fată de 15 ani în apropierea unui parc şi ar fi dus-o la el acasă, unde ar fi agresat-o sexual şi i-ar fi furat mai multe bijuterii. Bunurile furate au fost găsite în urma unei percheziţii făcute la locuinţa şi în maşina bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz a început după ce Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat, în 8 ianuarie, despre faptul că o fată de 15 ani ar fi fost agresată sexual de către un bărbat necunoscut.
 
”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 42 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 8 ianuarie a.c., după ce ar fi abordat-o pe minoră în zona unui parc, bărbatul ar fi condus-o în locuinţa sa din Sectorul 5, apoi, prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime, aceasta fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra. Ulterior, bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată de un lanţ şi de cerceii pe care îi purta, precum şi de mai multe brăţări”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.
 
Luni, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatului cercetat pentru agresiune sexuală şi furt.
 
În urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului şi în autoturismul acestuia, au fost identificate şi ridicate bunurile pe care bărbatul le-ar fi sustras.
 
Totodată, bărbatul a fost găsit şi dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru agresiune sexuală şi furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.