Un bărbat de 38 de ani din Braşov a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins în flagrant când a primit, printr-o firmă de curierat, un colet cu aproximativ patru kilograme de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului F. F., pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Astfel, procurorii DIICOT Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, l-au prins în flagrant pe inculpatul F. F., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Braşov, imediat după ce a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat.

În pachet au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de cannabis.

Tot miercuri, au fost făcute 6 percheziţii domiciliare în judeţul Braşov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 de grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum şi 5.750 de lei.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul I.P.J. Braşov – Serviciul Rutier şi Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.