Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism între Caransebeş şi Orşova, a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de un TIR, decedând pe loc. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că un grav accident de circulaţie a avut loc luni, pe DN 6, între Caransebeş (judeţul Caraş- Severin) şi Orşova (Mehedinţi), la ieşire din localitatea Topleţ.

”Un conducător auto de 59 de ani din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus de un cetăţean bulgar. În urma accidentului, şoferul de 59 de ani a decedat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În urma accidentului rutier sensul de deplasare dinspre Caransebeş spre Orşova este blocat în zona accidentului, circulându-se alternativ, pe o bandă de mers. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.