Un bărbat care ar fi postat pe internet un videoclip care instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor, videoclip cu peste 17 milioane de vizualizări, este urmărit penal de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. El a fost dus la parchet în urma unei percheziţii făcute, luni, la Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prevăzută de articolul 369 Cod Penal.

Astfel, un bărbat este suspectat că, în luna aprilie, a postat pe platforma de media online YouTube "un videoclip care instiga la ură şi discriminare împotriva femeilor, videoclip ce are până în prezent peste 17 milioane de vizualizări".

În acest caz, luni a avut loc o percheziţie domiciliară la o adresă din oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, iar ulterior suspectul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.