Un bărbat de 44 de ani, bănuit de distrugerea a două maşini prin incendiere, a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus, marţi, în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de distrugerea a două autoturisme, prin incendiere.

”Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Secţiei 16, în perioada 27 februarie – până în prezent,  a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat ar fi provocat incendierea a două autoturisme. În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un bărbat, de 44 de ani, fiind reţinută în sarcina acestuia comiterea infracţiunii de distrugere, stabilindu-se că, la data de 27 februarie a.c., pe fondul unui conflict mai vechi cu persoana vătămată,  s-ar fi deplasat la locul unde victima avea autoturismul parcat şi ar fi vărsat dintr-un recipient un amestec, peste maşină, după care l-ar fi aprins, izbucnind astfel un incendiu, care s-a extins şi la un alt autovehicul, parcat în aceeaşi zonă”, a transmis Poliţia Capitalei.

Amrţi dimineaţă bărbatul a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei. Totodată, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.