Un bărbat în vârstă de 34 de ani din â Ploieşti a fost arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracţiuni după ce a provocat un scandal şi a provocat distrugeri într-o parcare din Ploieşti, nemulţumit de felul în care un şofer şi-a parcat maşina. Verificările făcute de poliţişti au scos la iveală faptul că scandalagiul era beat, nu are permis de conducere şi l-a ameninţat cu un cuţit pe şoferul care a sunat la 112, spărgând parbrizul maşinii acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ploieşteanul, acuzat de infracţiuni de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma unui scandal produs vineri seară. 
 
Incidentul a avut loc în jurul orei 21:40, într-o parcare din zona Bulevardul Republicii din municipiul Ploieşti. Un bărbat a sunat la 112 şi a sesizat că imediat după ce şi-a parcat autoturismul, un necunoscut a mers la el şi i-a făcut scandal ameninţându-l cu un cuţit. Se pare că individul era nemulţumit de locul în care şoferul parcase. 
 
„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă, identificând apelantul, care a declarat faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul în parcarea unui bloc, în momentul când ar fi parcat, lângă acesta s-ar fi apropiat un alt autoturism, din care a coborât un alt bărbat şi ar fi început să-i adreseze acestuia injurii după care l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, dar întrucât apelantul s-a ferit, acesta a lovit parbrizul cu mânerul obiectului, spărgându-l după care provocând distrugeri şi la geamul lateral stânga”, a transmis Poliţia Prahova.
 
La scurt timp, poliţiştii l-au identificat, în parcare şi pe agresor. Acesta se deplasa cu viteză redusă şi, pentru că părea beat, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
Ulterior, in urma verificării în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Iniţial, agresorul a fost reţinut, el fiind apoi arestat preventiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.