Un bărbat a sesizat Poliţia, după ce a fost agresat de către un funcţionar public al Primăriei Bumbeşti Jiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 24 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către un alt bărbat, funcţionar public în cadrul Primăriei Bumbeşti Jiu”,m a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla în sediul Primăriei, ar fi fost împins de către funcţionarul public, în urma unui conflict spontan.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.