Şapte persoane au fost transportate la spital, marţi după-amiază, în urma unui accident produs pe drumul european 85, în judeţul Bacău. Accidentul a avut loc în condiţiile în care un microbuz în care se aflau 13 persoane a izbit, violent, din spate, remorca unui autotren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Accidentul a avut loc în comuna Cleja, satul Valea Mică, unde un microbuz a izbit violent remorca unui TIR care circula în faţa sa. Primele date de la locul accidentului arată că 13 persoane sunt rănite, însă în cazul a şapte dintre ele a fost nevoie să fie preluate de echipajele medicale şi duse la spital.
 
În urma evenimentului, jumătate din partea din faţă a microbuzului este distrusă. 
 
FOTO: ISU Bacău
FOTO: ISU Bacău
 
Conform ISU Bacău, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv ambulanţa de terapie intensivă mobilă.
 
Primele verificări ale poliţiştilor arată că accidentul a avut loc în contextul în care şoferul TIR-ului oprise autovehiculul pe acostamentul drumului pentru a face o reparaţie, iar cel al microbuzului nu a ocolit autotrenul. Microbuzul făcea curse regulate pe relaţia Bacău-Sascut şi circula dinspre Bacău. 
 
Printre victime se numără şase persoane din microbuz şi şoferul de TIR.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe drumul european 85 este blocat în zona accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.