Patru persoane care au sustras cablu de telecomunicaţii din Oneşti, cauzând un prejudiciu de peste 100.000 de lei, au fost plasate în arest la domiciliu. Suspecţii au intrat într-o gură de canal, au tăiat cablul şi l-au ascuns într-o maşină cu numere de înmatriculare false.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Oneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 08/09 mai a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o gură de canalizare situată pe strada bulevardul Republicii, din localitate, mai multe secţiuni din cablu pe care le-au depozitat în portbagajul unui autoturism”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Bacău.

Sursa citată a precizat că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o gură de canalizare unde ar fi secţionat cablu de comunicaţii pe care, ulterior, l-ar fi depozitat într-un autoturism cu număr fals de înmatriculare, valoarea prejudiciului fiind peste 100.000 de lei.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Ştefan cel Mare, iar unul din mun.Oneşti, bănuiţi de comiterea faptei. Totodată, jumătate din prejudiciu a fost recuperat”, a mai transmis sursa citată.

Toţi patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi în arest la domiciliu. Trei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al patrulea pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.