O şoferiţă în vârstă de 36 de ani şi fiica acesteia de 11 ani, din judeţul Bacău, au ajuns, marţi, în stare gravă la spital după ce femeia a intrat cu maşina într-o autobasculantă. Pentru scoaterea conducătoarei auto din maşină, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a produs pe raza localităţii Agăş, de pe drumul naţional (DN) 12A Comăneşti – Miercurea Ciuc, în momentul în care femeia de 36 de ani, aflată la volanul maşinii sale, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit frontal o autobasculantă, condusă regulamentar de un bărbat de 51 de ani. 

FOTO: ISU Bacău
FOTO: ISU Bacău

În urma impactului violent, atât şoferiţa cât şi fiica sa, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, au fost rănite grav.

De altfel, pentru scoaterea femeii dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Cele două victime au ajuns cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă Moineşti.

FOTO: ISU Bacău
FOTO: ISU Bacău

”Din primele cercetări desfăşurate la locul accidentului nu s-a putut stabili care au fost motivele pentru care conducătoarea a pătruns pe sensul opus de mers. Din cauza stării în care se afla, femeia nu a putut fi testată cu aparatul alcoolscop, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge la spital”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.  

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tinerei de 36 de ani pentru vătămare corporală din culpă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.