Un bărbat care a intrat prin efracţie, noaptea, într-un magazin sătesc din judeţul Bacău a fost găsit dormind pe podea, alături de mai multe bunuri pe care a vrut să le fure. Poliţiştii au constatat că acesta a început să bea în magazin şi, după ce s-a îmbătat, a adormit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Bacău, faptele s-au produs în noapte de 1 spre 2 aprilie, în localitatea Glăvăneşti, iar poliţiştii au fost sesizaţi vineri dimineaţă, de către administratorul magazinului, o femeie de 48 de ani, care l-a găsit pe bărbat în magazin. 
„La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale. Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis poliţiştii. 
Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.