Avionul care a aterizat forţat pe un câmp din zona localităţii gălăţene Băleni, a fost afectat în proporţie de 90 la sută, cei doi bărbaţi răniţi în urma incediului izbucnit suferind arsuri de gradele unu şi doi la mâini şi picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat, miercuri, că avionul care a aterizat forţat pe un câmp din zona localităţii gălăţene Băleni a fost afectat în proporţie de 90 la sută, iar cei doi răniţi au fost răniţi uşor şi vor fi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Unul dintre cei care se aflau în avion are 55 de ani şi a suferit arsuri de gradul unu şi doi la unul dintre picioare, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. Cel de-al doilea bărbat are 59 de ani şi a suferit arsuri de gradul doi pe antebraţul stâng şi glezna stâng. 

Contactat telefonic, primarul comunei Băleni a spus că avionul, care efectua lucrări de stropire cu insecticid, zbura la joasă altitudine şi s-a ciocnit de un camion care treversa drumul judeţean DJ 253.

"Eu ştiu că avionul s-a lovit de un autocamion care trecea pe şosea. Avionul făcea tratament la o cultură de grâu, zbura perpendicular pe DJ 253, iar în momentul în care a traversat drumul, a lovit camionul şi a ajuns jos", a spus primarul comunei Băleni, Lică Oprea.

În urma impactului avionului cu solul, a izbucnit şi un incendiu care a afectat atat lanul de grau cat si aeronava. 

Un avion utilitar de mici dimensiuni a aterizat forţat miercuri pe un câmp din zona localităţii gălăţene Băleni. Cele două persoane aflate la bord s-au salvat şi au răni uşoare, conform primelor informaţii. În momentul aterizării a fost lovită uşor remorca unui camion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.