Un autotuturism a fost lovit de tren, joi seară, în zona Gării Bucureştii Noi, trei persoane reuşind să iasă din maşină înainte de producerea impactului, anunţă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Adrian Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma accidentului feroviar petrecut joi seară în zona Gării Bucureştii Noi nu există victime, a spus Adrian Marin.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a adăugat că autoturismul se află prins sub partea din faţă a locomotivei, la faţa locului intervenind Detaşamentul Special de Salvatori şi două ambulanţe SMURD.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Au fost trei persoane în maşină, dar au ieşit înainte să fie lovită de tren", a precizat Adrian Marin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.