Poliţia de Frontieră anunţă, luni, că au început lucrările pe Podul Prieteniei, în Bulgaria, iar traficul se desfăşoară pe o singură bandă alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu orele 09.50 pe partea bulgară a Podului Prieteniei se efectuează lucrări de reparaţii. Traficul se desfăşoară pe o singură bandă alternativ”, a transmis, luni, Poliţia de Frontieră.

În perioada 20-23 noiembrie, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu este  reorganizată temporar, cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare.

Lucrările de reparaţie se fac pe timpul zilei.

”Recomandăm şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria precum şi consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, au transmis poliţiştii de Frontieră.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.