Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a fost găsit mort în casă, alături de copilul său de trei ani. Poliţistul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi-ar fi ucis copilul şi apoi s-a sinucis cu arma de serviciu. El a lăsat un bilet în apartament prin care şi-ar justifica gestul. Poliţistul divorţase de soţia sa în această săptămână, la notar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţistul şi-ar fi împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis. El nu era în cercetare disciplinară sau administrativă. Anchetatorii au găsit un bilet lăsat de acesta

Poliţistul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, care sâmbătă şi-ar fi ucis copilul şi apoi s-a sinucis, nu se afla în cercetare disciplinară sau administrativă la serviciu. El a lăsat un bilet în apartament prin care şi-ar justifica gestul. Poliţistul divorţase de soţia sa în această săptămână, la notar.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat, sâmbătă seară, pentru News.ro, că anchetatorii de la Piteşti au găsit în apartamentul poliţistului în vârstă de 29 de ani, un bilet prin care acesta şi-ar justifica gestul.

De asemenea, ei au mai stabilit că bărbatul nu era în cercetare disciplinară sau administrativă la serviciu, iar fosta sa soţie nu depusese sesizări împotriva sa. Cei doi au divorţat în această săptămână la notar.

Sâmbătă dimineaţă, femeia şi-a dus copilul la poliţist, iar peste zi l-a sunat pe fostul soţ însă aceasta nu i-a răspuns. Atunci ea a mers la locuinţa respectivă, a sunat la uşă, iar în momentul când a văzut că nici aşa nu îi răspunde a chemat pompierii.

Surse judiciare au precizat că arma folosită de poliţist pentru a-şi omorî copilului şi apoi pentru a se sinucide este arma sa de serviciu.

Poliţiştii şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş continuă cercetările la faţa locului.

Poliţistul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a fost găsit mort în casă, sâmbătă, alături de copilul său de trei ani. La sosirea echipajelor ISU, cei doi erau inconştienţi, iar la scurt timp a fost declarat decesul.

Medicii au constatat că bărbatul şi copilul aveau plăgi împuşcate.

Bărbatul găsit decedat alături de copil era şi  poliţişt la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi lucra în Poliţie din anul 2011. El fusese supus ultima dată testării psihologice în luna ianuarie a acestui an, trecând fără probleme evaluarea.

Soţia bărbatului, angajată în cadrul Serviciului Economic din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, a sunat la 112 solicitând deblocarea uşii apartamentului din municipiul Piteşti în care se aflau soţul şi copilul său, în vârstă de 3 ani, au declarat surse judiciare.

Echipajele ISU i-au găsit pe cei doi inconştienţi, iar la scurt timp a fost declarat decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.