Un bărbat care a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri, pe Transfăgărăşan, după ce s-a dezechilibrat fiind în stare avansată de ebrietate, a fost recuperat de către salvamontiştii din Argeş şi dus la spital. Acesta a suferit mai multe traumatisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, a declarat, pentru News.ro, că salvatorii montani de la cota 2.000 au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţă pentru scoaterea unui bărbat care a căzut de pe drumul Transfăgărăşan într-o râpă adâncă de aproximativ 30 de metri. 

Incidentul s-a produs la 30 de kilometri de barajul Vidraru.

Bărbatul, care făcea parte dintr-un grup, a ieşit din maşină, s-a îndreptat către marginea şoselei şi a căzut în gol, fără să se mai poată ridica. Echipajele medicale de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Argeş, chemate la faţa locului, nu au putut ajunge la el, în aceste condiţii cerând sprijinul salvamontiştilor.

Bărbatul, dezbrăcat până la brâu şi în stare avansată de ebrietate, a fost scos din prăpastie de salvamontişti, preluat de echipajele medicale şi dus la spitalul din oraşul Curtea de Argeş.

”Avea luxaţii, traumatisme, nu se putea ridica şi nu putea merge singur, însă a avut noroc fiindcă o astfel de cădere i-ar fi putut fi fatală”, a spus Ion Sănduloiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.