Un bărbat din judeţul Argeş a murit, vineri, după ce zidul unei case pe care încerca să o demoleze a căzut peste el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş au fost solicitaţi să intervină în localitatea Hârseşti, în cazul unei persoane care ar fi fost surprinsă de către un zid din pământ, căzut de la o casă bătrânească”, a transmis, vineri, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că a fost vorba despre un perete care a căzut peste o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 65 de ani, în timpul în care acesta încerca să dărâme o construcţie.

”Localnicii au reuşit să îndepărteze din dărâmăturile care căzuseră peste victimă, iar pompierii l-au extras şi au început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş”, a mai transmis sursa citată.

Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.