Poliţiştii argeşeni au reţinut, marţi, trei bărbaţi care în noaptea de luni spre marţi au furat o autoutilitară încărcată cu piese auto, cei trei fiind prinşi în flagrant la scurt timp după ce au sustras autovehiculul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş au prins în flagrant delict, în noaptea de luni spre marţi, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, bănuiţi că au furat numerele de înmatriculare ale unui vehicul, le-au montat pe alt autoturism, după care au sustras o autoutilitară încărcastă cu piese auto.

Conform anchetatorilor, cei trei sunt suspectaţi că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie ar fi sustras din municipiul Piteşti două plăcuţe cu numere de înmatriculare pe care le-ar fi montat la un autoturism cu care s-ar fi deplasat în comuna Buzoeşti, iar din această locatiate ar fi sustras o autoutilitară încărcată cu piese auto.

Valoarea autoutilitarei şi a încărcăturii este evaluată la aproximativ 100.000 de lei. Bunurile au fost recuperate şi predate persoanei vătămate. Cei trei au fost încarceraţi în centrul de reţinere şi arestare preventivă a IPJ Argeş, poliţiştii propunând arestarea lor preventivă pentru furt calificat şi conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.