O fetiţă de zece luni a murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Argeş. Maşina condusă de bunica sa a ieşit de pe drum, a căzut într-un şanţ şi a lovit un cap de pod. Fetiţa a fost preluată în stare gravă de şeful de post din localitate, care s-a dus în întâmpinarea Ambulanţei, dar copilul a murit la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii şi poliţiştii din Argeş au intervenit, sâmbătă, la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă pe raza localităţii Mălureni.

”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Muşăteşti, care conducea un autoturism pe DJ 703i, din direcţia Piteşti către Muşăteşti, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi rulat pe şanţul pentru scurgerea apelor pluviale şi ar fi acroşat un cap de pod”, anunţă poliţiştii din Argeş.

În autoturism, pe lângă conducătoarea auto se aflau trei persoane: o fată de 17 ani şi fiica sa de 10 luni (pe care o ţinea în braţe pe bancheta din spate) şi un băiat de 13 ani.

Femeia de la volan era bunica copiilor şi soacra fetei de 17 ani.

”Fetiţa de 10 luni, care era inconştientă în urma accidentului, împreună cu mama sa, au fost preluate de către şeful Postului de Poliţie Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanţei solicitate la caz”, au mai precizat poliţiştii.

De asemenea, în urma impactului, băiatul de 13 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul de Pediatrie.

”Din păcate, în urma eforturilor depuse de cadrele medicale, fetiţa de 10 luni a decedat la spital”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.