O femeie în vârstă de 70 de ani din localitatea argeşeană Lunca Corbului a fost găsită moartă în zăpadă, marţi dimineaţă, în timp ce o altă bătrână, a fost descoperită decedată cu arsuri de gradul trei pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, pentru a acorda primul ajutor unei femei în vârstă de 70 de ani din localitatea Lunca Corbului. Bătrâna a fost găsită căzută în zăpadă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească dacă femeia a murit de hipotermie sau din alte cauze.

Tot în judeţul Argeş, în localitatea Cocu, paramedicii de la SMURD au fost solicitaţi să intervină la o bătrână în vârstă de 87 de ani. Şi în acest caz, echipajul medical nu a putut face decît să constate decesul, femei fiind găsită cu arsuri de gradul trei, pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Vecinii spun că este posibil ca bătrâna să fi luat foc în timp ce încerca să se încălzească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.