Un microbuz în care se aflau nouă persoane a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti spre Bascov, judeţul Argeş. Autovehiculul a intrat în parapet şi a sărit peste acesta, şapte persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Argeş au anunţat că, duminică dimineaţă, un microbuz în care se aflau nouă persoane a fost implicat într-un accident, la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti spre Bascov.

Din motive încă necunoscute, la ieşirea de pe autostradă, în curbă, microbuzul şi-a continuat drumul drept şi a intrat în parapet, sărind peste acesta.

Şapte persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Una dintre victime a fost încarcerată, fiind scoasă de către echipajele de pompieri. Victima este în stare gravă, fiind inconştientă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.