Jandarmii argeşeni au intervenit, joi, în două localităţi, pentru îndepărtarea unor şerpi care intraseră în locuinţe. În ultimele două luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a avut zece astfel de intervenţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de oficialii Jandarmeriei, joi, în judeţul Argeş, în mai puţin de două ore au fost primite două apeluri la 112 prin care se solicita sprijin după ce în două locuinţe au intrat reptile. 
 
Două apeluri la 112 în mai puţin de 2 ore cu privire la prezenţa şerpilor în locuinţe, pe raza judeţului Argeş.
„Apelurile au venit la distanţă de aproximativ două ore, unul din comuna Boţeşti şi unul din comuna Bradu, cetăţenii reclamând faptul că au observat un şarpe în locuinţă. În ambele cazuri jandarmii au reuşit să captureze reptilele şi, ulterior, să le elibereze în mediul natural, departe de zonele populate”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.
 
 
În ultimele două luni, jandarmii argeşeni au avut zece intervenţii în urma unor solicitări de îndepărtare a şerpilor din locuinţele oamenilor.
Jandarmeria Argeş recomandă cetăţenilor aflaţi în situaţii similare să nu se apropie de reptile şi să solicite sprijin autorizat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.