Poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum un tânăr este lovit cu putere de un altul, cel agresat rămânând nemişcat, la pământ, în timp ce agresorul său pleacă. În urma verificărilor, IPJ a anunţat că atât victima, cât şi agresorul au fost identificaţi, fiind vorba despre doi adolescenţi de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
În filmare se aude cum unul dintre băieţi îi spune celuilalt că vrea să plece acasă, să înveţe la istorie. Interlocutorul îl întrebă cu cine este acasă, băiatul îi răspunde că părinţii săi sunt acasă, moment în care interlocutorul îl loveşte puternic peste faţă, cu pumnul, şi îi spune celui care a fost martor la incident şi care cel mai probabil filma să plece. 
 
Băiatul lovit rămâne nemişcat, la pământ. 
 
"În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Piteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au autosesizat, în dimineaţa zilei de 06 februarie a.c. şi au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, toate persoanele implicate (persoana vătămată şi agresorul - ambii minori de 14 ani, precum şi martori ai evenimentului) au fost identificate”, a anunţată IPJ Argeş, duminică.
 
Poliţiştii au precizat că adolescentul lovit a primit asistenţă medicală, imediat după producerea evenimentului, fără a necesita internare.
 
În urma identificării celor doi, poliţiştii au fost sesizat reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cu privire la acest eveniment. 
 
"În continuare, se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecinţă”, au precizat oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.