Un bărbat de 61 de ani a ajuns, joi seară, la spital, în comă, după ce a fost victima unei agresiuni, pe teresa unui local din Mioveni, judeţul Argeş. Victima a fost lovită cu pumnul şi a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Agresorul a fost prins de poliţişti şi este audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Argeş au anunţat, joi seară, că un bărbat de 61 de ani a fost agresat pe teresa unui local din Mioveni, pe fondul unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, recidivist, era supărat că patronul localului nu i-a mai permis accesul în incintă de câteva zile şi a stropit cu apă clienţii de pe teresă. Bărbatul de 61 de ani a început să se certe cu cel mai tânăr, iar acesta din urmă l-a lovit cu pumnul. Victima a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Iniţial, bărbatul a fost transportat la spitalul din Racoviţa, însă este inconştient, iar medicii l-au transferat la Piteşti. Agresorul a fost prinş de poliţişti şi este audiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.