Un bărbat din judeţul Argeş, cercetat într-un dosar de tentativă de omor şi aflat în arest la domiciliu a fost găsit spânzurat, duminică. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 51 de ani şi-a găsit sfârşitul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcţie, pe raza localităţii Moşoaia. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
Bărbatul de 51 de ani se afla sub mandat de arestare la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.