Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, contestaţia procurorilor la înlocuirea arestului peventiv cu control judiciar în cazul Mirunei Pascu, mama tânărului care, drogat fiind, a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Tatăl tânărului scapă de măsuri preventive, decizia fiind definitivă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”(...) respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împotriva încheierii din 29.11.2023pronunţată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 29573/3/2023/a1.5 al Tribunalului Bucureşti”, este decizia pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti.

Decizia magistraţilor este definitivă.

În aceste condiţii, decizia pronunţată în 29 noiembrie de magistraţii Tribunalului Bucureşti, respectiv înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar în cazul Mirunei Pascu devine executorie.

Excecutorie devine şi decizie referitoare la înlăturarea controlului judiciar în cazul lui Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu, pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.

Fiul lor, Vlad Pascu, este acuzat că, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.