Un TIR condus de un şofer turc, în vârstă de 40 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce circula pe autostrada A1, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac 2, pe contrasens. Bărbatul aflat la volanul camionului a fost amendat cu 2.900 lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În dimineaţa zilei de 12 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizaţi despre faptul că un ansamblu rutier se deplasează pe contrasens, în apropiere de PTF Nădlac 2”, a transmis IPJ Arad.
 
 
Şoferul a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru patru luni.
 
”La volan, a fost identificat un cetăţean turc, de 40 de ani, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, a mai precizat IPJ Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.