Un tânăr de 22 de ani din judeţul Arad, care nu avea permis, a murit după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-o autoutilitară condusă de un sârb. Accidentul s-a produs pe DN 79.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Arad au transmis, duminică dimineaţă, că un tânăr de 22 de ani, din Sintea Mare, a condus un autoturism pe DN 79 dinspre Arad spre Oradea.

”La km. 34+100 m, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în balans, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un cetăţean sârb de de 33 ani”, au transmis poliţişti.

Potrivit acestora, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Arad

La rândul lor, pompierii din Arad au precizat că tânărul a fost încarcerat, fiind inconştient la sosirea echipajelor, şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.