Un băieţel de opt ani din judeţul Arad a murit, sâmbătă, după ce a fost surprins de un zid din cărămidă care s-a prăbuşit, la o casă nelocuită a familiei. Băiatul a suferit răni grave şi a fost preluat de un elicopter SMURD, însă a fost declarat decedat chiar în timpul zborului spre spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în localitatea arădeană Seleuş, unde familia copilului decedat deţine o a doua casă, care este nelocuită. Băieţelul de opt ani şi fratele său mai mic se jucau în curte, în momentul în care zidul din cărămidă al porţii s-a prăbuşit.

Cărămizile au căzut peste fratele mai mare, care a fost rănit grav şi a fost scos dintre dărâmături de către tatăl său, aflat în curte în momentul cedării zidului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru News.ro că un elicopter SMURD l-a preluat pe băieţel în stop cardio-respirator, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar decesul a fost declarat chiar în zbor.

Victima era elev în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială Seleuş.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.