O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, după ce un autoturism şi un microbuz de marfă s-au ciocnit frontal, joi după-amiază, pe DN 7G (centura oraşului Nădlac), traficul fiind complet blocat. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a oraşului Nădlac (DN 7G), pe direcţia spre Arad, unde un Ford Transit în care se aflau două persoane ce transportau diverse mărfuri s-a izbit frontal cu un autoturism Toyota cu patru ocupanţi.

Şoferul autoturismului a murit la scurt timp după impact, iar toţi ceilaţi cinci ocupanţi ai vehiculelor au suferit răni. Două persoane au fost încarcerate şi au fost rănite grav, fiind extrase de echipaje de descarcerare ale pompierilor arădeni.

Una dintre victime, un băiat de 17 ani, este în stare critică şi a fost preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Ceilalţi patru răniţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Traficul pe şoseaua de centură a oraşului Nădlac este complet blocat şi se estimează că va fi reluat în jurul orei 16.30.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care dintre şoferi a provocat accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.